Fri frakt vid köp över 450:-

Handla tryggt

Köpvillkor

Alla produkter i vår butik anges med pris inklusive moms i svensk valuta. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

För att handla på Bundiz behöver du vara minst 18 år gammal.

Bundiz.se har fri frakt inom Sveriges gränser vid köp över 450:- (SEK)
Annars gäller 39:- i frakt.

Betala via Klarna Checkout. Alla betalningar sker via Klarna. Har du frågor gällande dina betalningar går det bra att kontakta klarna på 08-12012010 alternativt besök klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice

Betalsätt via Klarna
Du kan välja mellan att betala direkt, faktura eller dela upp din betalning via vår samarbetspartner Klarna.

Faktura via Klarna
Om du väljer Faktura så får du din faktura skickad som pdf till den mailadress du angav när du genomförde ditt köp. När du betalar via Klarna handlar du tryggt och enkelt. Väljer du att betala via faktura tillkommer en faktura-avgift på 19:-

Ångerrätt samt 30 dagars öppet köp.

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar från det att du mottagit varan enligt distansavtalslagen. Hos Bundiz erbjuder vi 30 dagars öppet köp vilket kan ses som en förlängd ångerrätt upp till 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas, används eller kommer bort på grund av att du är vårdslös så förlorar du ångerrätten.

Vi följer konsumentverkets regler: http://www.konsumentverket.se/

Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot varan och fått meddelande om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Garantier och service

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle det vara fel på varan så kontakta oss för att ta del av din garanti och beskriv vad felet är. Vi betalar returfrakten om det är fel på varan. Vi återbetalar inte rek-frakt och löser inte ut mot postförskott. Vi betalar inte heller returfrakt vid hävning av köpet. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Den enda informationen som vi behåller är din e-postadress samt mobilnummer. Resterande information sparas bara som underlag tillfälligt för den ekonomiska transaktionen. Vill du inte att vi har din e-postadress eller mobilnummer för erbjudande eller nyheter så kan du mejla oss på info@bundiz.se så ser vi till att ta bort den ur vår databas omgående.

 

Leveranser

Vår leveranstid är inom 1-4 arbetsdagar då vi normalt skickar produkten inom 24 timmar om inget annat anges på produktsidan. Vid beställning kommer vår produkt normalt till ditt DHL-ombud (oftast via DHL) där du får hämta ut det. Avisering kommer via SMS till det mobilnummer du angett, eller via E-post.

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om det är fel på själva varan eller om du har fått fel vara. Returer ska skickas som brev eller eventuellt paket efter överenskommelse och kontakt med oss. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Kontakta oss vid frågor: info@bundiz.se

Vår returadress:

Bundiz.se
Character Sales Sverige AB
Pressarvägen 27
17671 Järfälla

Företagsinformation:

Character Sales Sverige AB (Bundiz.se)
Pressarvägen 27
17671 Järfälla

Orgnr: 556923-2928
Email: Info@bundiz.se
Tel: 076 026 86 06